Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز گفت: یکی از اهداف اصلی دانشگاه، گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان است و براساس هدف بندی انجام شده قصد داریم در چهار سال آینده تعداد این شرکت‌ها را پنج برابر کنیم.

صفر نصراله زاده روز چهارشنبه، ۱۲ مرداد ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: رسالت دانشگاه مشخص است اما در طول دوران‌های مختلف دستخوش تغییر شده است و تحولات اجتماعی سبب ایجاد تحول در دانشگاه شده است و اگر زمانی پرورش نیروی انسانی متخصص، تولید علم، فناوری و کارآفرینی مطرح بود، اما اکنون دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باتوجه به میزان توسعه‌ی کشورها و دانشگاه‌ها، شکل‌های متفاوتی از دانشگاه‌ها را می‌بینیم و اگر تلاش خود را به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم و دانشگاه‌های کارآفرین و نقش آفرین پیش بگیریم، در توسعه‌ی کشور موثر خواهیم بود.

وی افزود: باتوجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب یکی از دغدغه‌های اصلی ما اقتصاد دانش بنیان است و اقدامات بسیاری در این زمینه انجام داده‌ایم و در این زمینه در میان ۱۴ دانشگاه برتر کشور قرار گرفته‌ایم و به لحاظ جامعیت و دارا بودن رشته‌های تخصصی نیر جزو پنج دانشگاه بزرگ‌ و جامع کشور  هستیم و در منطقه و تراز بین‌المللی جایگاه شاخصی داریم. 

نصراله زاده در خصوص جذب دانشجوی خارجی گفت: یکی از راهکارهای توسعه‌ی دانشگاه به دانشگاه‌ پیشرفته، دیپلماسی علمی است که اولین اقدام آن، جذب دانشجوی خارجی است و حداقل باید ۲۰ درصد دانشجویان در حال تحصیل از دانشجویان خارجی باشند و رایزنی علمی و ارتباط نزدیک با وزارت خارجه و رایزنی‌های فرهنگی به این بحث کمک می‌کند که در چندین ماه گذشته چندین سفر خارجی نیز داشته‌ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با نظارت دانشگاه تبریز بر عملکرد سایر دانشگاه‌ها نیز خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز به‌عنوان دانشگاه مادر استان مسئول ارزیابی دیگر دانشگاه‌های استان هستیم؛ البته علی رغم اینکه یکی از معیارها، تعدد مراکز آموزش عالی است، اما در استان ما تعداد واحدهای آموزشی زیاد است مانند واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌ها که به‌عنوان واحد محسوب می‌شوند و در نهایت همه‌ی ارزیابی‌ها باید منجر به اقدام شود و ما تمامی معیارها و شاخص‌های سایر دانشگاه‌ها را به جد ارزیابی می‌کنیم.

وی همچنین در خصوص زمین‌های زعفرانیه نیز اضافه کرد: سندهای این زمین‌ها در اختیار ما است اما سند قطعی نیستند؛ لذا سند آنها باید درست و معارضین برطرف شود و اگر زمینی متعلق به شخصی است، باید حقوق آنها برگردانده شود همچنین اکنون اکثر افراد از باغ گیاه‌شناسی استفاده می‌کنند اما در راستای افزایش فضای سبز شهر در خلعت پوشان منطقه‌ی گردشگری تعریف کرده‌ایم و با حفظ مالکیت دانشگاه تبریز چندین هکتار را به فضای سبز تعلق می‌دهیم.

رئیس دانشگاه تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی برخورد دانشگاه تبریز در خصوص بحث حجاب و عفاف در سال تحصیلی جدید متذکر شد: حجاب و عفاف یک فرهنگ ایرانی و اسلامی است و تنها مختص به بانوان نبوده و شامل آقایان نیز می‌شود و دانشگاه تبریز نیز در راستای تحقق اهداف دولت انقلابی نسبت به این موضوع در قالب دو موضوع رعایت پروتکل‌ها و انجام کارهای فرهنگی فاخر در دانشگاه اقدام خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان فرزندان ما هستند و ما باید بدون تحکم بلکه با زبان نرم به دانشجویان بگوییم که دانشگاه محل کسب علم است و دانشگاه تبریز یک ویژگی متفاوتی که دارد این است که مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور نیز است و رعایت حداقل پروتکل‌های عفاف و حجاب برای همه‌ی دانشجویان الزامی است و علاوه بر اینکه نباید حجاب در دانشگاه تبریز با خیابان‌ها مقایسه شود، بلکه سایر مکان‌ها نیز باید از نوع حجاب دانشگاه تبریز تاثیر بگیرند.

وی در رابطه با بودجه دانشگاه‌ها متذکر شد: اکثر دانشگاه‌ها وابسته به بودجه دولتی هستند و دانشگاه تبریز تلاش می‌کند از لحاظ بودجه دولتی خود را مستقل کند اما اختصاص بودجه یک سری شاخص‌هایی دارد و امسال بودجه دانشگاه‌ها ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی در خصوص بحث معیشت اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز نیز گفت: بحث معیشت اعضای هیات علمی دغدغه‌ی اصلی ما است اما افزایش میزان دریافتی منوط به تامین اعتبار است اما در هر صورت رئیس جمهوری نیز تاکید جدی برای حل این مشکل داشته است و این بحث از طرق مختلف در حال بررسی است.

نصراله زاده در ارتباط با اقدامات دانشگاه تبریز در خصوص شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت: یکی دیگر از اقدامات، ارتقا مرکز رشد دانشگاه تبریز به پردیس علم و فناوری است و قصد داریم بعد از دو سال به پارک علم و فناوری نیز ارتقاء دهیم اما مهم‌تر از افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان، ایفای نقش این شرکت‌ها است.

وی همچنین در ارتباط با مهاجرت نخبگان نیز بیان کرد: مهاجرت غیر طبیعی نبوده و امری اجتناب‌ناپذیر است و در دانشگاه تبریز گزارش دقیقی در حوزه‌ی مهاجرت دانشجویان و اساتید منعکس شده و آن را رصد می‌کنیم چراکه ریاست جمهوری هم تاکید بسیاری به این موضوع دارند و از وظایف دانشگاه‌ها است که جلوی مهاجرت نخبگان را بگیرند و بیشتر در رشته‌های فنی مهاجرت می‌شود. 

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به سفر رئیس جمهوری به استان در خصوص دستاوردهای این سفر برای دانشگاه تبریز بیان کرد: سفر رئیس جمهوری برکات زیادی برای دانشگاه تبریز داشت که تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای پهنه‌ی علم و فناوری دانشگاه در خلعت پوشان یکی از این برکات است که در صورت تحقق این امر، پذیرای تعداد زیادی از شرکت‌های دانش بنیان خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، وی در پایان در رابطه آموزش‌های انجام شده در دو سال شیوع ویروس کرونا، اضافه کرد: تمام مواردی که در زمان شیوع ویروس کرونا انجام شده، منفی نبوده است و نقشی که کرونا در توسعه‌ی زیرساخت‌ها دارد غیرقابل انکار است و نقش مثبتی هم داشته است آموزش مجازی در صورتی که به درستی انجام شود، از آموزش حضوری هم بهتر خواهد بود و دانشگاه تبریز در زمان شیوع ویروس کرونا کلاس‌های الکترونیکی برگزار کرد که کیفیت خوبی هم داشت.

 انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه تبريز رئیس دانشگاه تبریز شرکت های دانش بنیان دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه ها ی دانشگاه شرکت ها توسعه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان

این نمایشگاه و رویداد حمل‌ونقلی با حضور ۳۵ شرکت دانش بنیان، فناور، دانشجویان، استادان و کارشناسان و مدیران دستگاه‌های دولتی تا چهاردهم اردیبهشت دردانشگاه صنعتی اصفهان ادامه دارد.


کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوع، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل‌ونقل ریلی از محور‌های برگزاری دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان است.


 این نمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان حمل‌ونقل ملی و استانی و کلان شهر‌ها همراه با برگزاری پنل‌های ارائه طرح و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های جانبی در محل سالن شماره ۲ تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت می‌گیرد.


ساعات بازدید از نمایشگاه ۰۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰ است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.goingevent.com مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد