Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا -نشست خبری رئیس دانشگاه تبریز با حضور اصحاب رسانه‌  آذربایجانشرقی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما ازتبریز؛درنشست خبری رئیس دانشگاه تبریز که به‌ مناسبت روز خبرنگار تشکیل شده بود وی در خصوص وظیفه‌ی دانشگاه‌ها در جهت حل مشکلات جامعه گفت: نسل نوین دانشگاه‌ها برای حل مشکلات جامعه و ایفای نقش در توسعه‌ی کشور شکل یافته است و با توجه به میزان توسعه، شکل متفاوتی از دانشگاه‌ها دیده شده است و ما نیز در دانشگاه تبریز تلاش می‌کنیم به سمت حل المسائل بودن مشکلات جامعه حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلسفه‌ی ایجاد دانشگاه‌ها، حل مشکلات جامعه است

دکتر "صفر نصراله زاده" در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آریا (محمدرضا ایازی) در خصوص فلسفه وجودی دانشگاه ها افزود: ما باید بررسی کنیم که الزامات دانشگاه‌ها برای نقش آفرینی در جامعه چیست و فرهنگ‌سازی لازم برای تعیین وطیفه‌ی اصلی دانشگاه باید انجام شود چراکه ترقی و توسعه‌ی جامعه یک مقوله‌ی چند وجهی است و سطح پیشرفتگی باید در همه‌ی سطوح وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه فلسفه‌ی ایجاد دانشگاه‌ها، حل مشکلات جامعه است، افزود: خوشبختانه در حال حاضر فرهنگ ارتباط بین دانشگاه و جامعه فعال شده است و این دو ضمن اینکه باید از یکدیگر شناخت کافی داشته باشند باید نیازهای یکدیگر را نیز شناسایی کنند و در این راستا یکی از اقدامات کشوری ایجاد سامانه‌ی نظام ایده‌ها و نیازهای جامعه و همچنین ایجاد سامانه‌ی هاب تکنولوژی در دانشگاه است.

جذب دانشجوی خارجی

دکتر نصراله‌زاده در ادامه در خصوص جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه تبریز نیز گفت: هر سال در دو دوره نسبت به جذب دانشجویان خارجی اقدام می‌شود اما تنها کسانی که در تراز دانشگاه تبریز هستند، جذب می‌شوند و اکثر دانشجویان از کشورهای عراق، آفریقا و سایر همسایگان هستند و در حال حاضر حدود یک هزار و 150 دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز در حال تحصیل هستند.

دانشجویان فرزندان ما هستند

رئیس دانشگاه تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه دانشگاه تبریز در خصوص بحث حجاب و عفاف در سال تحصیلی جدید گفت: حجاب و عفاف یک فرهنگ ایرانی و اسلامی است و تنها مختص به بانوان نبوده و شامل آقایان نیز می‌شود و دانشگاه تبریز نیز در راستای تحقق اهداف دولت انقلابی نسبت به این موضوع در قالب دو موضوع رعایت پروتکل‌ها و انجام کارهای فرهنگی فاخر در دانشگاه اقدام خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان فرزندان ما هستند و ما باید بدون تحکم بلکه با زبان نرم به دانشجویان بگوییم که دانشگاه محل کسب علم است و دانشگاه تبریز یک ویژگی متفاوتی که دارد این است که مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور نیز است و رعایت حداقل پروتکل‌های عفاف و حجاب برای همه‌‌ی دانشجویان الزامی است و علاوه بر اینکه نباید حجاب در دانشگاه تبریز با خیابان‌ها مقایسه شود، بلکه سایر مکان‌ها نیز باید از نوع حجاب دانشگاه تبریز تاثیر بگیرند.

گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان از اهداف اصلی دانشگاه تبریز

دکترنصراله زاده در ارتباط با اقدامات دانشگاه تبریز در خصوص شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت: یکی از اهداف اصلی ما گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان است و براساس هدف بندی انجام شده قصد داریم در چهار سال آینده تعداد این شرکت‌ها را 5 برابر کنیم و یکی دیگر از اقدامات، ارتقا مرکز رشد دانشگاه تبریز به پردیس علم و فناوری است و قصد داریم بعد از دو سال به پارک علم و فناوری نیز ارتقا دهیم اما مهم‌تر از افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان، ایفای نقش این شرکت‌ها است.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به سفر رئیس جمهوری به استان در خصوص دستاوردهای این سفر برای دانشگاه تبریز بیان کرد: سفر رئیس جمهوری برکات زیادی برای دانشگاه تبریز داشت که تخصیص اعتبار 50 میلیارد تومانی برای پهنه‌ی علم و فناوری دانشگاه در خلعت پوشان یکی از این برکات است که در صورت تحقق این امر، پذیرای تعداد زیادی از شرکت‌های دانش بنیان خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه تبریز شرکت های دانش بنیان رئیس دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز حل مشکلات جامعه دانشگاه ها ی دانشگاه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج

تین نیوز

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و گفت: احداث پارکینگ های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه ریزی لازم است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حسن عسکری، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در حوزه توسعه فضای سبز، پرداخت به موقع حقوق پرسنل، نهضت آسفالت و غیره، اظهار کرد: اقدامات خوبی طی ۲ سال اخیر در این حوزه ها انجام گرفته که امیدواریم امسال نیز این روند با قدرت استمرار پیدا کند.

وی با بیان اینکه وظیفه هیئت تطبیق، تطبیق مصوبات با قانون است، افزود: هیئت تطبیق با اعضای شورای شهر نهایت همکاری را دارد این در شرایطی است که مسئولیت این مصوبات متوجه اعضای هیئت تطبیق است.

فرماندار سنندج، کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل و نقل عمومی متناسب با نیاز شهر را از مشکلات اصلی ایجاد ترافیک در سنندج بیان کرد و ادامه داد: احداث پارکینگ های طبقاتی و ارتقای ناوگان عمومی نیازمند برنامه ریزی لازم است.

وی به اجرای طرح ساماندهی وانت های میوه فروش در ۱۵ اردیبهشت ماه جاری توسط شهرداری هم اشاره کرد و گفت: امیدواریم با اجرای این طرح توسط شهرداری و با همراهی دستگاه های مختلف شاهد رفع بخشی از مشکلات ترافیک در سطح شهر باشیم.

وی رفع مشکل اراضی قولنامه ای در سنندج را ضروری خواند و گفت: اختصاص سهمی برای تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری سنندج که طیف قابل توجهی را شامل می شود به عنوان یکی از مصوبات سفر رییس جمهور دنبال شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • مجتهدی حال فلسفی‌اش از قال فلسفی‌اش بیشتر بود
  • مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود