Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به سفر رئیس جمهوری به استان گفت: در سفرآیت الله رئیسی اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای پهنه‌ی علم و فناوری دانشگاه در خلعت پوشان تخصیص داده شد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریزدر نشست خبری به‌مناسبت روز خبرنگار در خصوص وظیفه‌ی دانشگاه‌ها در جهت حل مشکلات جامعه گفت: نسل نوین دانشگاه‌ها برای حل مشکلات جامعه و ایفای نقش در توسعه‌ی کشور شکل یافته است و با توجه به میزان توسعه، شکل متفاوتی از دانشگاه‌ها دیده شده است و ما نیز در دانشگاه تبریز تلاش می‌کنیم به سمت حل المسائل بودن مشکلات جامعه حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نصراله زاده ادامه داد: ما باید بررسی کنیم که الزامات دانشگاه‌ها برای نقش آفرینی در جامعه چیست و فرهنگ‌سازی لازم برای تعیین وطیفه‌ی اصلی دانشگاه باید انجام شود چراکه ترقی و توسعه‌ی جامعه یک مقوله‌ی چند وجهی است و سطح پیشرفتگی باید در همه‌ی سطوح وجود داشته باشد.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه فلسفه‌ی ایجاد دانشگاه‌ها، حل مشکلات جامعه است، افزود: خوشبختانه در حال حاضر فرهنگ ارتباط بین دانشگاه و جامعه فعال شده است و این دو ضمن اینکه باید از یکدیگر شناخت کافی داشته باشند باید نیاز‌های یکدیگر را نیز شناسایی کنند و در این راستا یکی از اقدامات کشوری ایجاد سامانه‌ی نظام ایده‌ها و نیاز‌های جامعه و همچنین ایجاد سامانه‌ی هاب تکنولوژی در دانشگاه است.


وی در ادامه در خصوص جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه تبریز نیز گفت: هر سال در دو دوره نسبت به جذب دانشجویان خارجی اقدام می‌شود، اما تنها کسانی که در تراز دانشگاه تبریز هستند، جذب می‌شوند و اکثر دانشجویان از کشور‌های عراق، آفریقا و سایر همسایگان هستند و در حال حاضر حدود یک هزار و ۱۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز در حال تحصیل هستند.


رئیس دانشگاه تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه دانشگاه تبریز در خصوص بحث حجاب و عفاف در سال تحصیلی جدید گفت: حجاب و عفاف یک فرهنگ ایرانی و اسلامی است و تنها مختص به بانوان نبوده و شامل آقایان نیز می‌شود و دانشگاه تبریز نیز در راستای تحقق اهداف دولت انقلابی نسبت به این موضوع در قالب دو موضوع رعایت پروتکل‌ها و انجام کار‌های فرهنگی فاخر در دانشگاه اقدام خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان فرزندان ما هستند و ما باید بدون تحکم بلکه با زبان نرم به دانشجویان بگوییم که دانشگاه محل کسب علم است و دانشگاه تبریز یک ویژگی متفاوتی که دارد این است که مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور نیز است و رعایت حداقل پروتکل‌های عفاف و حجاب برای همه‌ی دانشجویان الزامی است و علاوه بر اینکه نباید حجاب در دانشگاه تبریز با خیابان‌ها مقایسه شود، بلکه سایر مکان‌ها نیز باید از نوع حجاب دانشگاه تبریز تاثیر بگیرند.

 


گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان از اهداف اصلی دانشگاه تبریز

نصراله زاده در ارتباط با اقدامات دانشگاه تبریز در خصوص شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت: یکی از اهداف اصلی ما گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان است و براساس هدف بندی انجام شده قصد داریم در چهار سال آینده تعداد این شرکت‌ها را ۵ برابر کنیم و یکی دیگر از اقدامات، ارتقا مرکز رشد دانشگاه تبریز به پردیس علم و فناوری است و قصد داریم بعد از دو سال به پارک علم و فناوری نیز ارتقا دهیم، اما مهم‌تر از افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان، ایفای نقش این شرکت‌ها است.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به سفر رئیس جمهوری به استان در خصوص دستاورد‌های این سفر برای دانشگاه تبریز بیان کرد: سفر رئیس جمهوری برکات زیادی برای دانشگاه تبریز داشت که تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای پهنه‌ی علم و فناوری دانشگاه در خلعت پوشان یکی از این برکات است که در صورت تحقق این امر، پذیرای تعداد زیادی از شرکت‌های دانش بنیان خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم فناوری نانو شرکت های دانش بنیان رئیس دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز مشکلات جامعه علم و فناوری دانشگاه ها ی دانشگاه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • محمد خاتمی: تورم به سطح فوق‌العاده نگران کننده رسید | چرا به شاخص‌های برنامه ۲۰ ساله نزدیک نشده‌ایم؟
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه