Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن نقی پور روز شنبه در جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونای استان، افزود: با توجه به ورود موج هفتم کرونا به استان، ضروری است دستورالعمل های لازم جهت کنترل موج هفتم کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، خصوصی، دانشگاهی و غیر دانشگاهی جهت اطلاع رسانی ارسال شود.

وی حجم مسافرت های بین شهری را قابل توجه خواند و افزود: در این رابطه ضروری است مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی به صورت گسترده  و جدی در سایت های اطلاع رسانی و همکاری با سایر رسانه ها درباره مقابله با کووید ۱۹ در موج هفتم اطلاع رسانی جامع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از اساتید و متخصصین در رابطه با آموزش همگانی در مقابله با بیماری کرونا و تهیه فیلم های کوتاه و انتشار مصاحبه های مختلف را از جمله رسالت های روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد که  باید از تمامی وسایل ارتباط جمعی برای حساس کردن مردم به افزایش مبتلایان به کووید ۱۹ بهره گیری شود.

تقی پور تزریق دُز یادآور واکسن کرونا را ضروری دانست و اظهار داشت: تزریق دُز یادآور واکسن کرونا در سال جاری برای همه اقشار جامعه به خصوص کادر بیمارستانی و کارکنان بهداشت و درمان امری ضروری است.

نقی پور استفاده از ماسک و  تاثیر پیشگیرانه آن در کاهش بار بیماری را مهم خواند و ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا جداسازی افراد علامت دار از افراد سالم و رعایت شیوه نامه های بهداشتی ضروری و تاثیرگذار است.

وی اعلام کرد: با توجه به تصمیمات کمیته علمی کووید ۱۹ مدت زمان استفاده مرخصی استعلاجی کارکنان و کادر بهداشتی و درمانی را در زمان ابتلا به بیماری کرونا پنج روز است.

بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جلسه، با وجود قرمز و نارنجی شدن تعدادی از شهرستان های کشور ، در آذربایجان شرقی شهر نارنجی و قرمز وجود ندارد اما از ۲۱ شهرستان استان، ۶ شهرستان شامل آذرشهر، جلفا، سراب، شبستر، مراغه و ملکان در وضعیت زرد کرونایی و شهر تبریز و بقیه شهرستان ها نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

در حال حاضر حدود ۱۵۰ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان ها آذربایجان شرقی بستری هستند که ۲۸ نفر از آنها تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی طرح واکسیناسیون کرونا مسافرت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی طرح واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا آذربایجان شرقی طرح واکسیناسیون کرونا مسافرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۴۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF