Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر فرصتی بی‌نظیر برای ایجاد همدلی و شور و نشاط در میان دانشجویان است.

به گزارش خبرگزاری برنا، مراسم افتتاحیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر عصر امروز 19 تیر ماه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

در این مراسم دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه تبریز داوطلب برگزاری پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر شد و برگزاری این المپیاد با این حجم و تعداد و رشته‌ ها و اقبال دانشجویان ورزشکار از سراسر کشور در بازه زمانی کوتاه کار بسیار ارزشمند و سختی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به محدودیت فعالیت های فرهنگی، ورزشی در ایام کرونا اشاره کرد و اظهار داشت : اکنون پس از گذشت حدود قریب به سه سال، این المپیاد بعنوان اولین المپیاد  بزرگ ورزشی در سطح کشور و در بخش دانشجویی پس از شیوع کرونا محسوب می‌شود.

دکتر داداش‌پور تصریح کرد: سه المپیاد دیگر نیز در حوزه ورزشی در تابستان امسال برگزار خواهیم کرد تا شاهد تحرک دانشجویان در بخش‌های مختلف باشیم.

وی افزود: المپیاد ورزش‌های ساحلی، المپیاد معلولان و ناشنوایان و المپیاد همبستگی ورزش دانشجویان کشورهای اسلامی را نیز در دستور کار خود برای سال آینده قرار داداه‌ایم.

رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: امیدوار هستم کلیه دانشجویان که در اینجا حضور دارند علاوه بر کسب امتیاز در این مسابقات، در آینده نیز با تداوم فعالیت‌های ورزشی از مدال آوران  کشور،. منطقه و جهان باشند .

داداش پور رویکرد وزیر علوم به فعالیت‌های جانبی در امور مربوط به دانشجویان را فرصتی مهم برشمرد و گفت : وزیر علوم از هر فرصتی استفاده کرده است تا در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی پویایی و  بالندگی و شکوفایی را ایجاد کند و تلاش خواهیم کرد با این نگاه مثبت ایشان، در سال تحصیلی جدید در برنامه های مربوط به دانشجویان باز تعریفی صورت داده و از نظر کمی و کیفی زمینه ی شور و نشاط و شادابی بیشتری را فراهم سازیم.

وی در پایان با بیان اینکه اولین المپیاد با حضور دختران آغاز شده است، از دانشگاه تبریز و عوامل برگزاری قدردانی کرد و بیان داشت: دانشگاه تبریز با توجه به قدمت و سابقه طولانی و داشتن دانشکده فعال در حوزه تربیت بدنی، توانسته است این مسابقات را در سطح مطلوبی برگزار کنند و امیدوارم دانشجویان در این رقابت همراه با رفاقت، خاطره خوشی را با خود از این شهر و دانشگاه بعنوان سوغات معنوی ببرند.

گفتنی است پانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر  از ۱۸ تا ۲۵ تیرماه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیاد ورزشی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر رئیس سازمان امور دانشجویان دانشگاه تبریز داداش پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد

دکتر مهدی شهبازی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر از ارتقای حمایت‌های مالی از فعالیت‌های دانشجویی در تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌ها و غیره خبر داد و گفت: اعطای گرنت به تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌ها و دیگر نهادهای قانونمند و فعال دانشجویی، در هیات رئیسه دانشگاه تهران تصویب شد. این گرنت جدا از حمایت‌های مالی از برنامه‌هایی که تشکلها به معاونت فرهنگی معرفی می‌کنند، اعطا می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران درباره جزئیات اعطای این گرنت، بیان داشت: مقرر شده است به مجموعه‌های دارای فعالیت کشوری مبلغ ۳۰ میلیون تومان گرنت تعلق بگیرد، به مجموعه‌های فعال در سطح دانشگاه مبلغ ۱۵ میلیون تومان و سایر انجمن‌ها ۵ میلیون تومان گرنت تعلق بگیرد و برای انجمن‌ها و کانون‌های غیرفعال نیز مبلغی صرفا به منظور فعال‌سازی دوباره آنها اختصاص داده شود.

وی مجموع اعتباری که برای فعالیت‌های فرهنگی کانون‌ها، تشکل‌ها، نشریات و انجمن‌ها تخصیص یافته است را قریب به ۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این یک اقدام بی‌سابقه است و امسال با نوع نگاه و ‌حمایت‌هایی که برای فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی در نظر گرفته‌ایم، انتظار داریم که توفیقات و افتخارات بیشتری در جشنواره‌های ملی به دست آوریم.

شهبازی به تاکید مدیریت دانشگاه تهران بر برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی با مشارکت دانشجویان و تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی، خاطرنشان کرد: از هر ایده جدید دانشجویان به منظور بسترسازی برای ارتقای مشارکت دانشجویی در فعالیت‌ها استقبال می‌کنیم. نظام پیشنهادها در دانشگاه تهران فعال شده است و دانشجویان علاوه بر مراجعه حضوری به بخش‌های مختلف دانشگاه و ارائه ایده‌هایشان، می‌توانند از طریق سامانه نظام پیشنهادها نیز به ثبت ایده و پیشنهاد خود بپردازند.

جزییات حمایت از ایده‌های دانشجویی در دانشگاه تهران

وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه کار، اردوهای مهارت‌ورزی، تریبون‌های آزاد، خانه‌های گفت‌وگو و کرسی‌های آزاداندیشی با مشارکت دانشجویان و نظارت و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: خانه خلاق دانشگاه تهران برای اولین بار در دانشگاه تهران راه‌اندازی شد که در حال حاضر با مدیریت دانشجویان خوش‌فکر و خلاق در حال فعالیت است و دوره‌های خلاقیت در آنجا برگزار می‌شود و از ایده‌های دانشجویی از مرحله ایده تا محصول حمایت می‌کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران توضیح داد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در زمینه ساماندهی و حمایت از ایده‌های دانشجویی اهتمام دارد و در ادامه پارک علم و فناوری کمک می‌کند تا این ایده‌ها تبدیل به محصول شوند. تلاش می‌کنیم تا بستر مناسبی فراهم کنیم که افراد دارای زمینه‌های مشترک، در قالب کارگروهی کنار هم قرار گیرند و دانشجویان صاحب ایده در قالب گروه‌های دانشجویی ایده‌های خود را پیگیری کنند.

تنوع‌بخشی به فعالیت‌های دانشجویی از طریق کانون‌ها و انجمن‌ها

استاد دانشگاه تهران به درخشش فعالان کانون‌های فرهنگی هنری در جشنواره رویش و اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در جشنواره ملی حرکت اشاره کرد و تنوع‌بخشی به فعالیت‌های دانشجویی از طریق این کانون‌ها و انجمن‌ها را راهبرد دانشگاه تهران در ارتقای بستر لازم برای جامعه‌پذیری دانشجویان عنوان کرد.

سیاست دانشگاه تهران در قبال تشکل ها

وی فعالیت تشکل‌های اسلامی در دانشگاه تهران را معرف سلایق و افکار متفاوت موجود در جامعه دانست و تاکید کرد: گسترش فعالیت‌های قانونمند دانشجویی با مشارکت دانشجویان که حقیقتا دل در گروی ارزش‌ها و آرمان‌های ملی و دینی دارند، سیاست اصلی مدیریت دانشگاه در دوره جاری مدیریتی بوده است. در عین وجود تکثر و تنوع در فعالیت‌های دانشجویی اما رویکرد وحدت و هم‌افزایی فعالیت‌های دانشجویی می‌تواند نتایج اثربخشی به جا بگذارد.

نقد سازنده و کاربردی جوهره حرکت دانشجویی اصیل است

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران، نقد سازنده و کاربردی را جوهره حرکت دانشجویی اصیل دانست و تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران اختیار عمل خوبی به دست آورده‌اند و به عبارتی تنها انتظار معاونت فرهنگی از تشکل‌های دانشجویی این است که در برنامه‌ها و مراسم‌ها متناسب با شأن دانشگاه تهران عمل شود و دانشجویان پرچمدار قانونمداری باشند.

کد خبر 6093034

دیگر خبرها

  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • اکسپو فرصتی برای توسعه