Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین همایش بین المللی اطلاعات جغرافیایی (ژئوماتیک) ۲۰۲۲ با همکاری مشترک دانشگاه تبریز و دانشگاه مرسین ترکیه و با حضور پژوهشگران واساتید ۱۷کشور جهان در دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز در مراسم افتتاحیه این همایش با بیان اینکه پایش مستمر منابع محیطی یکی از عوامل کلیدی در توسعه پایدار و مدیریت منابع طبیعی است، گفت: دستیابی به این دانش بدون استفاده از علم سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی یا GIS غیرممکن است و با توجه به صرفه جویی در هزینه و زمان دانش سنجش از دور و علوم GIS می توانند نیازهای مطالعات گسترده وانجام طیف وسیعی از پروژه ها را در مقیاس منطقه ای، ملی و جهانی با هزینه و زمان کمتر امکان پذیر سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره جایگاه فناوری‌های RS و GIS معمولاً در توسعه شهری، منابع آب و خاک، مطالعات کشاورزی، تحلیل و پیش‌بینی لحظه‌ای آب و هوا، پایش سیل و غیره گفت: این علوم وارد زندگی روزمره ما شده و بسیاری از استفاده های کنونی ما نظیر استفاده از تلفن های هوشمند، ناوبری و مکان یابی، به دلیل پیشرفت این علوم است و امیدواریم با توجه به ظرفیت های علمی و فناوری موجود در دانشگاه تبریز برگزاری چنین همایش هایی بتواند ضمن به اشتراک گذاری نتایج یافته های علمی با دانشمندان سایر کشورها، زمینه استفاده بهینه و گسترده از این علوم در حل مسائل و مشکلات مرتبط در جامعه را فراهم نماید.

ایجاد مرکز پایش زیست محیطی حوزه قفقاز و مدیترانه در دانشگاه تبریز

 دکتر بهروز ساری صراف رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز ضمن خیر مقدم به مهمانان حضوری و شرکت کنندگان مجازی در این همایش، به برخی توانمندی های دانشگاه تبریز در زمینه سنجش از راه دور اشاره نمود و خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل غنی اساتید و تجهیزات فنی و آزمایشگاهی موجود در این دانشگاه پیشنهاد ایجاد مرکز پایش زیست محیطی حوزه قفقاز و مدیترانه را در دانشگاه تبریز ارائه نموده ایم و امیدواریم با ایجاد این مرکز خدمات علمی و فناورانه مرتبط در زمینه پایش و سنجش از راه دور به کشورهای حوزه قفقاز  و مدیترانه ارائه دهیم.

نمایه مقالات این کنفرانس در پایگاه های علمی معتبر داخلی و بین المللی

دکتر خلیل ولیزاده کامران دبیر اجرایی این همایش نیز در آیین آغاز به کار همایش گفت: طی فراخوان قبلی بیش از ۱۱۰مقاله در ۵ محور مرتبط با RS GIS از ۱۷کشور جهان به دبیرخانه همایش ارسال شد که بعد از انجام داوری های لازم، تعداد ۷۹مقاله از پژوهشگرانی از کشورهای ایران، ترکیه، هلند، نیجریه، چین،  اسپانیا، انگلستان، آذربایجان، آمریکا، سریلانک، تایلند، کانادا، ژاپن، اتریش، استرالیا، یونان و هندوستان مورد پذیرش قرار گرفت و طی دو روز بصورت حضوری و مجازی ارائه خواهند شد و مقالات این کنفرانس در پایگاه های علمی معتبر داخلی و بین المللی نمایه خواهد شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­حوریه محمدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود: امروز به مناسبت روز استاد و گرامیداشت مقام شامخ اساتید و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه‌های علوم پزشکی مراسم برگزار می‌شود، و علاوه بر هفدهمین جشنواره شهید مطهری، جشنواره بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه دانشجویی­ در روزهای­ دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود. وی ادامه داد:­ تقدیر از اساتید نمونه براساس شاخص‌های­ ارزیابی و فرایند‌های دانش‌پژوهی­ به همت اساتید و مدیران حوزه آموزش طرح‌های خلاق و نوآورانه در زمینه آموزش اجرا می‌شود که اینها وارد یک مرحله دانشگاهی را می‌گذرانند، داوری می‌شوند و به دبیرخانه کشوری می‌آیند. محمدی اظهار کرد: داوری در حوزه های­مدیریت کلاس و بحث یاددهی، یادگیری الکترونیک، محصولات آموزشی، برنامه‌ریزی درسی­ و مدیریت آموزشیدر شش مرحله داوری در دبیرخانه­ به صورت حضوری و بعضی از مراحل به صورت مجازی با حضور خبرگان و­ اساتید صاحب‌نظر­ انجام می‌شود. دبیر هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری افزود:­امسال ۱۹۶ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری‌هایی که انجام شد از ۲۰ فرایند امروز تقدیر می‌شود. محمدی گفت: فرایند‌های دانش‌پژوهی فرایند‌هایی هستند که براساس اصول علمی و مبتنی بر شواهد علمی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شوند که هم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم، افزایش بهره‌وری را داشته باشیم و ایجاد انگیزه کند. وی ادامه داد: امسال تلاش کردیم­ داوری‌ها را کیفی‌تر کنیم­ ­و­ ­معیارهایمان را عملیاتی‌تر در نظر بگیریم و می‌خواهیم که واقعاً این فرایند‌هایی که اجرا شده تداوم داشته باشد در دانشگاه‌ها که بتوانیم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم. محمدی بیان کرد: امسال به مناسبت بیست و پنجمین همایش ۲۵ سوال کلیدی­ در مراسم افتتاحیه به اعضای حاضر در صحنه و مسئولان فرهنگ‌های تخصصی‌مان مطرح می‌شود تا عصر پاسخ‌های عملیاتی و کاربردی دریافت شود. وی افزود: در کنار این رویداد‌ها رویداد دانشجویی را هم داریم، ­ دانشجویان­ یک رویداد جانبی دو روزه را دارند که خودشان مدیریت می‌کنند و کارگاه و سمپوزیوم‌ها و نشست‌ها و ایده‌هایی که دارند می‌آورند و این رابطه دو طرفه شکل می‌گیرد که هم دانشجویان مشکلات و مسائلی که ممکن است اساتید با آنها در ارتباط باشند و درک کنند و هم اساتید ببینند که دانشجویان چه نیاز‌هایی دارند.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • همایش پایش برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در شیراز برگزار شد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان