Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، پروفسور دکتر موسی ییلدیز، رئیس دانشگاه غازی (Gazi) کشور ترکیه، پروفسور دکتر احسان قلندر اوغلو معاون آموزشی رئیس دانشگاه غازی کشور ترکیه و پروفسور دکتر سلیمان تکللی رئیس دانشکده فناوری غازی کشور ترکیه با حضور و در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز، راه‌های توسعه همکاری مشترک دانشگاهی را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفر نصرالله زاده، رئیس دانشگاه تبریز، در این نشست با اشاره به اینکه همکاری های کشور ایران و ترکیه به خاطر وجود مشترکات فرهنگی، تاریخی و دینی همیشه رو به گسترش بوده است، اظهار کرد: مشترکات دو کشور باعث می‌شود که همکاری‌های این دو کشور در حوزه‌های مختلف با بهره گیری حداکثری از ابزار دیپلماسی علم و فناوری رو به گسترش باشد.

وی با بیان این‌که دانشگاه غازی یکی از دانشگاه‌های قدیمی با قدمت ۱۰۰ ساله، بزرگ و تاثیرگذار کشور ترکیه به شمار می‌رود، افزود: امکانات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی در این دانشگاه وجود دارد و به دلیل همین ظرفیت ها، دانشگاه تبریز آماده توسعه همکاری‌های مشترک علمی و آموزشی با دانشگاه غازی است.

وی ، توسعه دیپلماسی علم و فناوری با دیگر دانشگاه‌های جهان و به ویژه با دانشگاه‌های کشورهای همسایه و دوست را از جمله راهبردهای کلان این دانشگاه بر اساس سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد و اظهار کرد: این توسعه همکاری‌ها می‌تواند در حوزه‌هایی چون تبادل استاد و دانشجو، تشکیل گروه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، اجرای طرح های تحقیقاتی، برگزاری دوره های مشترک آموزشی، استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های آزمایشگاهی، فرصت مطالعاتی، انتشار کتاب، مقاله و مجله مشترک و ... باشد.

موسی ییلدیز رئیس دانشگاه غازی کشور ترکیه هم ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در دانشگاه تبریز، گفت: دانشگاه تبریز از قدیمی ترین و جامع ترین دانشگاه‌های ایران است که با حضور در این دانشگاه و آشنایی با توانمندی‌های آن به یقین می‌توان همکاری‌های مشترک را در حوزه‌های مختلف گسترش داد.

وی ضمن اعلام آمادگی توسعه همکاری علمی و آموزشی دانشگاه غازی با دانشگاه تبریز، گفت: با امضای قرارداد همکاری مشترک، توسعه همکاری علمی و آموزشی دو دانشگاه در بخش‌های مختلف از جمله تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک و اجرای طرح تحقیقاتی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

سعید شجاعی، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به اهداف سفر هیئت رئیسه دانشگاه غازی کشور ترکیه از دانشگاه تبریز، گفت: این سفر بیشتر با هدف عقد قرارداد همکاری بین دانشگاهی و نیز تفاهم نامه تبادل اروپایی اراسموس پلاس و انجام مذاکرات در خصوص راه‌های ایجاد تعاملات عملیاتی است.

به گفته وی اکنون دانشگاه تبریز با بیش از ۲۰۰ دانشگاه دنیا تفاهم نامه همکاری‌های علمی و آموزشی دارد که بیشترین تعداد آن با دانشگاه‌های کشور ترکیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ امضای توافق نامه همکاری‌های مشترک و بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه تبریز از جمله دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه تبریز از جمله دیگر برنامه‌های رییس دانشگاه غازی و هیات همراه وی بود.

دانشگاه غازی (Gazi University) که در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه واقع شده است، در سال ۱۹۲۶ به عنوان یک موسسه‌ تربیت مدرس تاسیس شد. دانشگاه غازی تا سال ۱۹۸۲ با دانشگاه مهندسی و معماری بولو (Bolu Academy of Engineering and Architecture)، دانشگاه اقتصاد و علوم تجاری آنکارا، کالج فنی حرفه‌ای آنکارا، کالج دخترانه فنی حرفه‌ای آنکارا، دانشکده دولتی مهندسی و معماری آنکارا ادغام شد.

برچسب‌ها تبریز دانشگاه ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز دانشگاه ترکیه تبریز دانشگاه ترکیه غازی کشور ترکیه دانشگاه تبریز علمی و آموزشی رئیس دانشگاه دانشگاه غازی توسعه همکاری همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و روز معلم با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم، بیان کرد: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها هستند.

وی انسان‌های پرورش یافته به‌دست معلمان را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و افزود: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی است.

استاندار بوشهر اظهار کرد: شهید مطهری با فکر و بیان قوی رسوخ اندیشه‌های عمیق اسلامی را ذهن جوانان دنبال می‌کرد، همان گمشده‌ای که امروز در جامعه دانش‌آموزی با آن مواجه هستیم و بخشی از تغییر رویکرد که در مدارس اتفاق افتاده ناشی از همین ضعف است.

وی سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و بیان کرد: امسال همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

محمدی‌زاده یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت‌های فضا‌های آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عنوان کرد و یادآور شد: در این راستا استان بوشهر یک‌هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین طبق این تفاهم‌نامه ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیز از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس برای حل مشکلات زیرساختی فضا‌های آموزشی در استان اختصاص می‌یابد.

وی گفت: در مجموع بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

استاندار بوشهر گفت: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمان‌بندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه مشکلات اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر ضروری دانست و یادآور شد: در همین راستا در ابتدای سال جاری ۲۵۰ میلیارد تومان به حساب این اداره کل واریز شده است.

محمدی‌زاده با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت روز معلم، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از برنامه‌های استان در این زمینه اعلام و اظهار کرد: مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

وی در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح امسال ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر امسال اجرایی شود.

استاندار بوشهر خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و یادآور شد: قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها را به آموزش و پرورش در نظر گرفته که باید در پرداخت این سهم تسریع شود.

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال